Binære optioner: fordele og ulemper


Fordele ved at investere i binære optioner

Der findes et utal af fordele ved at investere i binære optioner. Personligt synes jeg, en af de største er, at du kan tjene en formue ved at handle med binære optioner med den rette strategi og ikke mindst et ufortrødent gåpåmod. Jeg selv tjener op mod gennemsnitligt 45.000 kr. via handel med binære optioner om måneden ved siden af mit job. Det eneste jeg har gjort, er, at finde den rette strategi, de rigtige mæglere og derefter investeret ud fra min viden omkring handel med binære optioner og markedets bevægelser her inden for. Det kan til tider være svært at aflæse markedet, hvorfor jeg benytter mig af diverse handelssignaler. Disse handelssignaler sendes op til flere gange om ugen og beskriver, hvordan markedet med størst sandsynlighed kommer til at forløbe sig. Der findes flere forskellige udbydere af handelssignaler på markedet, men jeg gør udelukkende brug af handelssignaler - se handelssignalerne her -, da disse har vist sig at være mest præcise. De lover en succesrate på hele 72% af deres forudsigelser af bevægelserne i markedet, og de har endda formået at leve op til dette.

Du kan også tilmelde dig en automatisk handelsrobot, som handler på vegne af dig. Robotten investerer ud fra førnævnte handelssignaler og investerer derfor kun i pålidelige aktiver. Der er dog ikke tale om udelukkende automatiserede robotter, da der sidder et hold af erfarne, professionelle investorer bag disse binære optioner robotter. Robotterne handler primært kun med binære optioner, hvorfor du afkastet også er noget højerer. Det skyldes, at handel med binære optioner er en af de mest økonomisk profitable investeringsmetoder, da du via binære optioner kan opnå et ekstremt højt afkast. Du kan så nemt som ingenting tilmelde dig en handelsrobot inden for handel med binære optioner. Det eneste du skal gøre, er, at vælge det investeringsbeløb, du ønsker at foretage i binære optioner. Derefter skal du vælge over, hvor lang en tidsperiode, robotten skal handle med binære optioner. Du kan endvidere også vælge, om du ønsker at robotten skal handle binære optioner inden for et bestemt type aktiv. Du kan f.eks. vælge kun at handle binære optioner inden for aktier, aktieindeks, råvarer eller valutaer. Du kan også vælge, om robotten udelukkende skal handle med pair options inden for binære optioner eller lignende. Når du har indtastet dine investeringskrav for handlerne med binære optioner, skal du faktisk bare læne dig tilbage og vente på, at robotterne handler binære optioner på dine vegne. Det er så nemt som at klø sig i nakken.

Ulemper ved at investere i binære optioner

Ulemperne ved at investere i binære optioner er få. En af de få ulemper ved binære optioner er, at kun få mæglere tilbyder handel med større danske aktier, som følger de reelle danske aktiekurser. Det kan derfor være svært at finde eksempelvis Carlsberg aktier, Vestas aktier, Novo Nordisk aktier, Mærsk aktier, hvis ikke du finder den rigtige mægler af handel med binære optioner. Hvis ikke det lykkedes dig at finde en mægler, som tilbyder handel med binære optioner inden for de største danske aktier, kan du benytte dig af danmarks største aktiespil; BetOnFinance. I dette aktiespil, hvor der også handles med binære optioner, kan du satse helt ned til 10 kr. Alle kan derfor være med i dette spil. Der er samtidig rigtig store penge at tjene, hvis du spiller på de rigtige danske aktier. BetOnFinance tilbyder også spil på binære optioner med store udenlandske aktier såsom Google aktier, Apple aktier, Nintendo aktier, osv.

Der findes som sagt ikke mange ulemper ved at handle med binære optioner. Det er også derfor, at jeg klart kan anbefale nybegyndere såvel som erfarne investorer at investere i binære optioner, da du kan tjene rigtig mange penge.