BetOnFinance


BetOnFinance er en af de mere atypiske mæglere, da de tilbyder et helt unikt dansk aktiespil. Aktiespiller er bygget op omkring de væsentligste elementer i hestevæddeløb. Det lyder umiddelbart ikke specielt tiltrækkende inden for investeringsverdenen, men BetOnFinance formår at blande to vidt forskellige genrer til perfektion. Aktiespillet adskiller sig fra traditionel handel med binære optioner på det område, at det er meget mere konkurrencepræget. Du spiller i aktiespillet ikke mod mægleren, men nærmere mod andre investorer, som også har lagt penge på konkurrerende aktier. Du kan se mere om, hvordan du deltager i aktiespiller herunder:

BetOnFinance tilbyder dig, at "bette" (læs: satse) det beløb du ønsker på mange forskellige danske aktier. Bedst af alt er, at de følger de faktiske danske aktiekurser. Det giver dig en realistisk følelse af at handle med de traditionelle aktier, men uden de mange oprettelses- og handelsgebyrer. De tilbyder dig at spille på de største danske aktier følgende danske aktiekurser. Du finder blandt andet A.P. Møller-Mærsk, Novo Nordisk, Carlsberg, William Demant, Vestas, Coloplast, og mange andre. Du finder også flere af de største virksomheder på verdensplan, såsom Google, Apple, Facebook, General Electric, samt mange flere.

Alle kan være med i BetOnFinances populære aktiespil. Minimumkravet for et spil er nemlig helt ned til 10 kr. Du kan derfor være med i spillet om rigtig mange penge for kun 10 kr. Det er en særdeles lukrativ måde at tjene hurtige penge på. Samtidig giver aktiespillet mulighed, for at investorer kan handle med de "dyre" aktier for blot småbeløb. Normalt hvis man vil købe en A.P. Møller-Mærsk aktie, skal man investere flere tusinde kroner, men her kan du slippe afsted med meget mere overkommelige beløb. Det gør BetOnFinances aktiespil særdeles attraktivt for mange nybegyndere inden for investering i binære optioner samt aktiehandel.